15746 Posts in 1453 Topics - by 930 Members - Latest Member: SingStreet

Author Topic: House System BUG!  (Read 181 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mark

  • Minigun boy in heart <3
  • Donating Player
  • Stuntman In Training
  • *****
  • Join Date: Oct 2016
  • Location: Zageb
  • Age: 15
  • Posts: 102
  • Country: hr
  • Thanked: 85 times
  • Gender: Male

  • Badges: (View All)
    Donated To UltraStuntunting
House System BUG!
« on: May 02, 2018, 11:17:20 PM »
Hello
 I bought 3 houses in Los Santos,and they are one next to it,when i try to enter it asks me password,but Im owner,and when I type it's not working,This should be fixed cuz I throwed 45 milions $ in that houses.Hope It will be fixed cuz Admins contaced Owners few months ago,but no reply.
 Message for Owners: There should be command /restarthouse or /deletehouse only for Admins, if this or any other kind of house system bug happends again,cuz then Admins could over it now



https://imgur.com/a/nT18yh7
 
The following users thanked this post: Alucãno2902

Offline Alucãno2902

  • The Leapling Pony
  • Global Moderator
  • Spammer
  • *****
  • Join Date: Aug 2015
  • Location: Ceará - Fortaleza
  • Age: 22
  • Posts: 736
  • Country: br
  • Thanked: 805 times
  • Gender: Female
  • Ponies in my mind
    • Steam Profile

  • Badges: (View All)
    Donated To UltraStuntunting
Re: House System BUG!
« Reply #1 on: May 02, 2018, 11:20:27 PM »
yeah, as i said before, it is really stupid that a house owner has to put password to access his own house. not sure why this is happening to you

hopefully there'll be a fix for that soon
 
The following users thanked this post: TanujGaming

Offline Abbas125

  • Ultrastunting LAGGER
  • Server Admin
  • Deathmatcher
  • *****
  • Join Date: Jun 2012
  • Location: In Ya Heart <3
  • Age: 20
  • Posts: 586
  • Country: pk
  • Thanked: 564 times
  • Gender: Male
  • UltraStunting is in my mind 24/7 <3

  • Badges: (View All)
    Donated To UltraStuntunting
Re: House System BUG!
« Reply #2 on: May 03, 2018, 02:24:01 AM »
I dont know if my reply is useful or not but you bought houses under name "Mark_Devil" , maybe you put passwords on your houses. I saw that you are mostly playing under nick "Mark_DeViL" , I guess house script only accepts * Mark_Devil * as house owner.

 

Offline Alucãno2902

  • The Leapling Pony
  • Global Moderator
  • Spammer
  • *****
  • Join Date: Aug 2015
  • Location: Ceará - Fortaleza
  • Age: 22
  • Posts: 736
  • Country: br
  • Thanked: 805 times
  • Gender: Female
  • Ponies in my mind
    • Steam Profile

  • Badges: (View All)
    Donated To UltraStuntunting
Re: House System BUG!
« Reply #3 on: May 03, 2018, 01:24:04 PM »
I dont know if my reply is useful or not but you bought houses under name "Mark_Devil" , maybe you put passwords on your houses. I saw that you are mostly playing under nick "Mark_DeViL" , I guess house script only accepts * Mark_Devil * as house owner.

he already tried to access his houses with his normal name. still asks him to put a password and to add another problem, it seems he cannot use the command /myhouses because of a bug.
 
The following users thanked this post: Abbas125, Mark

Offline Mark

  • Minigun boy in heart <3
  • Donating Player
  • Stuntman In Training
  • *****
  • Join Date: Oct 2016
  • Location: Zageb
  • Age: 15
  • Posts: 102
  • Country: hr
  • Thanked: 85 times
  • Gender: Male

  • Badges: (View All)
    Donated To UltraStuntunting
Re: House System BUG!
« Reply #4 on: May 03, 2018, 07:12:15 PM »
I got that on mind,so I tried that yesterday,and like Lucao said it still asks me for password that i did not put,When I use /myhouses, i get no back information from server,It doesnt come anything
 

Offline TheKing1220

  • ¯\_(ツ)_/¯
  • Server Owner
  • Spammer
  • *****
  • Join Date: Aug 2015
  • Age: 29
  • Posts: 1147
  • Country: us
  • Thanked: 1666 times
  • Gender: Male

  • Badges: (View All)
    Donated To UltraStuntunting
Re: House System BUG!
« Reply #5 on: May 03, 2018, 09:18:21 PM »
I thought i fixed this already, Can anyone else check if they have the same issue?

If /myhouses isnt working for you then thats means the house system doesnt recognize you as the house owner




 
The following users thanked this post: Abbas125

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19